Tilausohjeet

Toimitusehdot

Tilaamasi tuotteet toimitan postin välityksellä ilmoittamaasi osoitteeseen Suomessa. Muistathan, että sinun tulee olla täysi-ikäinen tilataksesi verkkokaupasta.

Toimituskulut:

Toimituskulut määräytyvät tilauksen loppusumman mukaan

0-29 € toimituskulut 2 €
30-59 € toimituskulut 3 €
60-100 € toimituskulut 6 €
yli 100 € toimituskulut 8,50 €

Näin tilaat

Tilaukset tapahtuvat ostoskorin välityksellä. Saat sähköpostiisi laskun. Maksuaikaa on 3 vrk ja varaan tuotteet täksi ajaksi. Kun suoritys näkyy tililläni, postitan tilauksesi heti ensimmäisenä arkipäivänä.

Huomioitavaa on, että tuotteet ovat pääsääntöisesti uniikki kappaleita ja ensimmäiseksi tuotteen varannut asiakas saa osto-oikeuden tuotteeseen. Pyrin päivittämään sivut mahdollisimman pikaisesti tuotteiden mennessä kaupaksi, jotta päällekkäisiä tilauksia ei pääsisi syntymään.

Palautusoikeus

Sinulla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus, mikäli et ole tuotteisiin tyytyväinen. Tuotteen täytyy olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa. Ennen palautusta ota yhteyttä sähköpostitse. Jos palautat tuotteesi, saat tuotteista maksamasi hinnan suoraan pankkitilillesi. Palautuksesta aiheutuneet lähetyskulut korvataan edullisimman lähetystavan mukaan.

Vahingoittuneet tuotteet: Mikäli jokin tuotteista on vahingoittunut kuljetuksessa, tee vahinkoilmoitus välittömästi postiin ja ilmoita siitä minulle. Säilytä myös vahingoittunut tuote.